Kiderült, mit tervez a 15 milliós nyereménnyel az Exatlon Hungary női győztese

2020.06.01. 10:49

108 versenynap után állhatott fel a dobogó legfelső fokára Busa Gabriella, aki jól megfontoltan, tudatosan tervez bánni a nyereményével.

A péntek esti fináléban Pap Dorci és Busa Gabriella mérte össze az erejét, végül Busa Gabriella nyerte a legjobb női versenyzőnek járó 15 millió forintos fődíjat.

"El kellett telnie pár napnak, amíg felfogtam, hogy nyertem! A döntő pillanatában csak az realizálódott bennem, hogy mennyire vártuk már ezt a napot, és hogy már nincs tovább, vége a versenynek. Természetesen nagyon boldog vagyok, és elképesztő érzés, hogy én nyertem" - mesélte a Ripostnak a versenyző.

"Az egész Exatlon egy hihetetlen és életre szóló élmény volt! Csodálatos pillanatokat élhettem át, remek embereket ismertem meg, barátságok szövődtek. Összességében rendkívül pozitívan éltem meg ezt az egészet, és nagyon hálás vagyok, hogy az Exatlon részese lehettem! Nyilván voltak mélypontok is, de mindig számíthattam a csapatra!" - mondta. Egyelőre nem tudja, hogy pontosan mire költi majd a megnyert milliókat, de abban biztos, hogy szeretné okosan felhasználni az összeget, ezért nem egyik napról a másikra akar dönteni. Egyet azonban biztosan tud, amint vége a karanténnak, ahogy teheti, az első útja az edzőterembe fog vezetni.

"A verseny inkább mentálisan, mintsem fizikálisan volt megterhelő. Bár a döntő hetében akár 8-10 futama is volt egy-egy versenyzőnek, átlagban naponta körülbelül 3-4 futamot mentünk, ehhez egy idő után hozzászokott a testünk. Úgyhogy nagyon várom, hogy végre mehessek edzeni!" - árulta el.

Hétfő este az is kiderül, melyik férfiversenyző állhat a dobogó legfelső fokára.

TOVÁBBI CIKKEK