Szakított a sztárpár, de nem a 16 év korkülönbség miatt

ASOS Celebrates Partnership With Life Is Beautiful At No Name In Hollywood GettyImageRank2
LOS ANGELES, CALIFORNIA - APRIL 25: Scott Disick and Sofia Richie attend ASOS celebrates partnership with Life Is Beautiful at No Name on April 25, 2019 in Los Angeles, California. Presley Ann/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Három év együttlét után szakított Scott Disick és Sofia Richie, a 37. születésnapját már külön ünnepelte a férfi.
Vágólapra másolva!

Szakított Scott Disick és a nála 16 évvel fiatalabb Sofia Richie, de a hírek szerint nem a korkülönbség okozta a problémát a kapcsolatukban.

Már a járvány alatt is külön vonultak önkéntes karanténba, Richie pedig úgy érezte, hogy Disicknek most magával kell foglalkoznia, rendbe kell tennie az életét. A férfi szülei ugyanis három hónap különbséggel haltak meg, amit a mai napig nem tudott feldolgozni, hiába járt már több kezelésen.

Scott Disick és Sofia Richie Forrás: AFP/2019 Getty Images/Presley Ann

A rossz nyelvek szerint azonban a szakítás mögött nem csak ennyi volt, Richie-t az is zavarhatta, hogy Disick túl sok időt tölt az exével, Kourtney Kardashiannal.

Disick a 37. születésnapját is a Kardashian családdal ünnepelte, egyébként az ismertségét is nekik, illetve a Keeping Up with the Kardashians című valóságshow-nak köszönheti. Richie modell, amúgy Lionel Richie lánya, itt egy galériát is talál róla.