Sok százezren nézhetnek egy kódolatlan tévécsatornát

Vágólapra másolva!
Ingyenesen érhetik el a MinDig TV nézői május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, valamint egész júniusban bónuszcsatorna lesz a Telekomnál - közölte a TV2 Csoport.
Vágólapra másolva!

Ebben az időszakban nem csak a nagy kedvencekkel, de újdonságokkal is találkozhatnak a gyerekek. Országos tévépremierrel érkezik június 1-én A varázslatos iskolabusz újra száguld című mesefilm. A népszerű sorozat folytatásában Miss Mitzi húga, Fiona ül a volán mögé a Walkerville iskolában és izgalmas kalandokban, valamint tudományos mókában gazdag kirándulásokra viszi az osztályt. Minden nap 19 órától dupla részekkel száguld a különleges iskolabusz.

Kiwi

20 órától Szabó Gyula mesélővel a magyar népmesekincs történetei elevenednek meg a Magyar népmesék epizódjaiban. Utána pedig Aprajafalva kis lakóival találkozhatnak a kicsik: 20.30-tól dupla részekkel jön a Hupikék törpikék.

Hétköznap 16 órától a Gorcsok és Gumblik földjére kalandozhatunk, ahol egy távoli, elfelejtett völgyben tombol a csata jó és gonosz között. A három hős gumbli, Tink, Bounce és Willi kalandjait követhetik figyelemmel a kicsik. 17 órától Bitz és Bob jelentkezik Barkácsfalváról. Bitz, a fiatal lány kisöccsével, Bobbal imád barkácsolni. Játékaikkal, Purllel, Bevellel, Zippel és Poppal fantasztikus kalandokban vesznek részt. Barkácsfalván pedig mindig akad valami, ami javításra szorul. Legyen szó matematikáról, technológiáról, mérnöki dolgokról, Bitznek egyik sem jelent kihívást.

Kiwi

Hétköznap 18 órától Egérke, Oliver és barátaik, egy malac, egy jávorszarvas, egy kutya és egy macska mindig váratlan kalandokba keverednek a Ha kekszet adsz egy egérnek című mesében.

Hétvégenként 18 órától jön a JoNalu: Jo és Naya, a két izgága kisegér valamint Lu, azaz Ludwig, a kis bogár jóbarátok, akik Paul gyerekszobájában élnek, s igyekeznek megtanulni, hogy melyik játék mire való, sok mindent ellesnek azokból a dolgokból, amiket Paul csinál.

19 órakor Trükkös Tom hívja a gyerekeket egy elvarázsolt világba. Tom egy átlagos, 8 éves fiúnak tűnik, de mágikus övének köszönhetően egy apró, ám hatalmas erővel rendelkező szuperhőssé változik. Képességének segítségével egy csodálatos elvarázsolt világba repíti magát, melynek lakói manók, bogarak és rakoncátlan kis gombák. Itt találkozik hűséges társaival, akik minden kalandjában vele tartanak.