Magyar sztárok, akiket nem sokkal az esküvő előtt hagyott el a párjuk

Hódi Pamela, Kárpáti Rebeka, Király Linda
Vágólapra másolva!
Sokakat meglepett, mikor kiderült, hogy Hódi Pameláék felbontották eljegyzésüket, és elmarad a régóta tervezett esküvőjük. Bár úgy tűnt, nagy az összhang, és mindent előre megterveztek, a nagy nap biztosan elmarad, és a friss nyilatkozatok alapján nagyon úgy tűnik, hogy békülés sem lesz egyhamar. Korábban is volt már példa arra a magyar sztárvilágban, hogy biztosnak hitt esküvők hiúsultak meg, ezek közül gyűjtöttünk össze most néhányat.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela

Bár voltak pletykák és találgatások, a napokban derült csak ki hivatalosan, hogy Hódi Pamela és Tóth Bence végleg felbontották a jegyességüket. A járvány elején azért halasztották el az esküvőjüket, mert a szabályozások miatt nem tudták volna úgy megszervezni, ahogy szerették volna, majd időközben kiderült, hogy még nem érett meg a kapcsolat a továbblépésre. Hódi Pamela arról mesélt, hogy úgy érzi, párjára egyfajta kapuzárási pánik tört rá, és sokkal fontosabbak lettek neki a barátai, mint ő és a kislánya, Nati. Ez nyitotta fel igazán a szemét, innen eredtek vélhetően a konfliktusok.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

"Pontot tettünk a kapcsolatunk végére, és nincs visszaút. Bevallom, a szakításunk derült égből villámcsapásként ért, hiszen még abból sem ocsúdtam fel teljesen, hogy a karantén miatt el kellett halasztanunk az esküvőt. De hogy úgy hozza az élet, hogy másfél hónap leforgása alatt odáig jutunk, hogy végleg elengedjük egymás kezét, azt az első napokban képtelen voltam felfogni" - mondta.

Király Linda

Az énekesnő nagyon sokáig volt menyasszony, a párja még 2012-ben jegyezte el. Meglehetősen ritkán mutatkoztak együtt, és még ritkábban nyilatkoztak a magánéletükről, ezért is volt meglepő, mikor utólag kiderült, hogy már nincsenek együtt, felbontották a többéves jegyességet.

Forrás: Király Linda - Instagram

"Nagyon nehéz döntés volt, de el kellett engednünk egymást. Bevallom, képes lettem volna leélni Zsombi mellett az életemet, hiszen kedves, vicces, és tényleg nagyon szeretem, de úgy éreztem, az élet túl rövid, mi pedig túl fiatalok vagyunk, mindketten megérdemeljük egy új kezdet lehetőségét" - árulta el a szakítás után.

Nika

Az énekesnő sem szokta megosztani a közönséggel magánéletének minden pillanatát, de egy időben a vőlegényeként hivatkozott a párjára. Mint kiderült, barátja egy koncerten kérte meg a kezét, ő pedig boldogan mondott igent. Azóta szétmentek, a tervezett esküvőből nem lett semmi.

Forrás: Veres Mónika Nika / Facebook

"Nagyon sok minden változás történt az életemben, és sehol nem beszéltem még erről. Nekem majdnem lett egy esküvőm. Sajnos az élet úgy hozta, hogy egy három éves kapcsolat után el kellett a volt párommal egymást engedni. Azt gondolom, hogy most így 32 évesen lettem igazán felnőtt. Először lakom életemben egyedül a kiskutyámmal, Tóbiással. Egy csomó minden megváltozott körülöttem" - mesélte korábban.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!