Bódi Sylvi: Kiegyensúlyozottabb, boldogabb vagyok vidéken

Bódi Sylvi
Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Bódi Sylvi két hónapja kertészkedik, nem is vágyik vissza a fővárosba.
Vágólapra másolva!

„Nem paráztam, nem rettegtem. Nem néztem híreket. Nagyon keveset posztoltam. Kimondottan jót tett a közérzetemnek, hogy minimálisra csökkentettem a közösségi médián töltött időt. Komolyan megfordult a fejemben az is, hogy a mobilomtól is megszabadulnék" – írta Instagram-oldalára.

„Elhúztam vidékre és élvezem a lassú életet. Rengeteg időt töltöttem a kertben. Nem napozással, hanem kerti munkával. Elültettem kétszáz növényt, ástam, kapáltam, gereblyéztem. A vízhólyagot nem visszatartó erőként éltem meg, hanem büszkeséggel viseltem" – mesélte követőinek az Instagramon.

Bódi Sylvi Forrás: Instagram

„Felfedeztem, hogy engem milyen boldogsággal tölt el, ha a földdel és növényekkel foglakozom. Ez most az új "óceánom". Ebben bontakozik ki a természetközeli énem. Ráadásul biztonságot ad számomra, hogy képes vagyok megtermelni magamnak azokat az alapanyagokat, amikkel önmagamat táplálom" – folytatta.

„Megfigyeltem magamon, hogy mennyivel kiegyensúlyozottabb, boldogabb vagyok vidéken.

mint a pörgős fővárosi. Itt könnyebb megtalálni önmagamat, és a tisztább környezetben a lelkem és a gondolataim is kitisztulnak" – zárta posztját.