Napi 650 ezer forintba kerül a karantén Benedict Cumberbatchnak

Premiere Of Showtime's "Patrick Melrose" - Red Carpet GettyImageRank1 HORIZONTAL USA California City Of Los Angeles Television Show Premiere Event Photography Arts Culture and Entertainment Showtime Attending Celebrities Linwood Dunn Theater Benedict Cumb
LOS ANGELES, CA - APRIL 25: Benedict Cumberbatch attends the premiere of Showtime's 'Patrick Melrose' at Linwood Dunn Theater on April 25, 2018 in Los Angeles, California. Rich Fury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Benedict Cumberbatch a járvány kitörésekor Új-Zélandon ragadt egy forgatás miatt, és azóta ott lakik, egy éjszakára nagyjából 650 ezer forintot fizet egy villáért.
Vágólapra másolva!

A Sherlock és a Patrick Melrose sztárja, Benedict Cumberbatch épp a The Power of the Dog című filmet forgatta Új-Zélandon, amikor az országban életbe léptek a világjárvány miatti korlátozások.

A The Sun úgy tudja, hogy a brit színész még éppen hazamehetett volna az Egyesült Királyságba, de miután a családja is vele volt, úgy döntött, hogy inkább a távoli szigeten vészeli át a járványt.

Benedict Cumberbatch Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury

A sztárok komfortzónájából így sem kellett kilépnie, hisz több mint két hónapja egy óceánparti villát bérel, amelyhez többek között nyolc hálószoba, medence és teniszpálya tartozik – mindez napi 1700 fontért, több mint 650 ezer forintért.