Korda György és Balázs Klári hamarosan megnyitják szállodájukat

Budapest, 2016. szeptember 14. Balázs Klári (született: Boros Klára) énekesnő és férje, Korda György táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Aradszky László táncdalénekes pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Szebeni István otthonukban látogatta meg a Korda házaspárt: Balázs Klári és Korda György az elmúlt hónapok megpróbáltatásairól, lelki változásairól meséltek a Mokkában.
Vágólapra másolva!

A házaspár három hónapja nem mozdult ki, de nagyon jól vannak, Balázs Klárinak megvolt a napi rutinja, vezette a háztartást, és a napi mozgásra is odafigyeltek. "Annyi minden átértékelődött bennem, barátságról, szeretetről, segítségről. Tudom, milyen áldozatos munka ott lenni álarcban, védőruhában és életeket menteni" - mesélte Korda György a Mokkában, és hozzátette, hogy minden tisztelete és szeretete azoké, akik a frontvonalban harcolnak a vírus ellen.

Rengeteg tervük van, hamarosan megnyitják a szállodájukat is, már elég sok a foglalás a nyárra. "Nagyon várjuk a vendégeket. A fellépéseink átzsúfolódtak augusztus, szeptember, októberre, de nagyon örülünk neki, nagyon várjuk" - árulták el.