Nem unják a tévézők a rendőrös sorozatokat

Nonstop EPISODIC "Nonstop" -- The murder of a Petty Officer in a small town outside D.C. prompts NCIS to once again work with "The Sherlocks," a privately funded investigative team that includes their newest member, Anthony DiNozzo, Sr. (Robert Wagner), o
"Nonstop" -- The murder of a Petty Officer in a small town outside D.C. prompts NCIS to once again work with "The Sherlocks," a privately funded investigative team that includes their newest member, Anthony DiNozzo, Sr. (Robert Wagner), on NCIS, Tuesday, Feb. 7 (8:00-9:00 PM, ET/PT), on the CBS Television Network. Richard Riehle returns as Walt Osorio, Jessica Walter returns as Judith McNight and Todd Louiso returns as Lyle Waznicki, all members of "The Sherlocks." Pictured: Mark Harmon, Emily Wickersham. Photo: Sonja Flemming/CBS A?©2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Vágólapra másolva!
A Variety összesítése szerint a három legnézettebb sorozat az USA-ban rendőrös széria volt.
Vágólapra másolva!

A szórakoztatóiparral foglalkozó szaklap táblázatban közölte a lassan véget érő, cseppet sem hagyományos, járvánnyal terhelt 2019-2020-as tévés évad legnézettebb műsorait, ebből kiderült, hogy az amerikaifutball verhetetlen tévés esemény, viszont rendőrös sorozat áll a második helyen, történetesen az NCIS, 15,3 milliós legjobb eredménnyel a teljes lakosságban.

Hosszú évek óta jól megy az NCIS CBS

Utána újfent amerikaifoci-meccsek következnek, majd jön az FBI című sorozat, illetve a Zsaruvér, a Blue Bloods. Az élmezőnyben tanyázik még, de kissé lemaradva a Chicago Fire, a Rólunk szól, Az ifjú Sheldon és a Chicago PD – utóbbi, ki hinné, rendőrös sorozat.

Az ötven év alatti, felnőttkorú tévézőknél is a sport, elsősorban az amerikaifutball a nyerő, de a lista másképp fest, ha csak a sorozatokat nézzük. 18-49-ben a Rólunk szól az első, a Grace klinika pedig a második, utóbbit a 9-1-1 című széria szorongatja.