A Korda-villába tervezte 50. születésnapját Harsányi Levente

Vágólapra másolva!
Várkonyi Andrea vendégei szombat este 10-kor Horváth Tamás énekes és Harsányi Levente műsorvezető lesznek a Life TV-n.
Vágólapra másolva!

Az Akarsz beszélni róla? újabb adásában Horváth Tamás elmondta, hogy hetek óta vannak otthon és a kutyasétáltatáson kívül csak vásárolni mentek ki. Örül, hogy végre a családjával van, szeret otthon lenni. Feltöltődés neki ez az időszak, olyan dolgokra is jutott idő, amire korábban nem volt. Pozitívan fogja fel ezt az egész helyzetet.

Korábban nem maradt ideje dalokat írni,

így most ebben a helyzetben a dalszerzésre is van ideje. Optimista, nem bánkódik az elmaradt fellépések miatt, inkább azon gondolkozik, mi az ami lesz majd. Online tartja a kapcsolatot a zenekari tagokkal, terveznek, gondolkoznak a jövőn. Szeptemberre már van két szabadtéri koncertje betervezve – mesélte.

Várkonyi Andrea Life TV

Harsányi Levente korán, 5:45-kor ébred most is a rádió miatt, de az egész otthoni rádiózást furcsának érzi, meg kellett szokni ezt az új helyzetet – mesélte a felvételen. Szabadidejében szívesen zongorázik, ez nagyon feltölti.

Life TV

Szívesen nyitna egy éttermet, vendéglátóipari végzettsége is van. Nagy bánata, hogy elmaradt márciusban a nagy 50. születésnapi bulija, amelyet a Korda villában szerveztek volna. Ő nem olyan optimista, szerinte a vírus után nem fog minden ugyanúgy folytatódni, mint előtte a világban. Bizonyos iparágak biztosan megszűnnek, és az emberekben megmarad a félelem. Ezután a biztonságra fognak berendezkedni az emberek – vélekedett. Bővebben a Life TV-n, este tízkor!

Itt egy előzetes: