Nagy esélyes esett ki az Exatlonból a döntő előtt

Exatlon
Vágólapra másolva!
Besenyei Bogi keményen küzdött 101 napon át, a vége előtt esett ki.
Vágólapra másolva!

A mai Exatlon első részében eldőlt, hogy a Bajnokok is négy játékost delegálnak a döntőbe, mivel 10-5-re megverték a kékeket. Dorka és Gabi el is sírta magát a boldogságtól, hiszen ha ma kikaptak volna a pirosak, nekik kellett volna párbajozni a bennmaradásért. A helyzet leegyszerűsödött a másik oldalon, Dorcinak van a legjobb statisztikája a Kihívők női versenyzői közül, ő nem mehetett párbajozni, így Viki és Bogi volt kénytelen összecsapni. Utóbbi elég népszerűtlen volt a csapatában, mindenki Derzsi Viktóriát várta vissza.

Bogi kiesett tv2

A párbaj előtt Viki sokat vívódott, hogy elfogadja-e az ajándékmedálokat, hiszen azokat nem ő nyerte, és nem lenne fair play – vélte. A párbaj során Bogi elhasználta saját három medálját, de ő nem számíthatott arra, hogy a társak majd kisegítik, hiszen az elmúlt hetekben többször is összekaptak: Bogi kissé magának való, nem annyira barátkozós, a többiek pedig nem tolerálták ezt túlzottan.

A párbaj nagy harcot hozott, végül Viki nyert, mások medálja nélkül, ezzel benn maradt, és még van esélye a 15 millió forintra. Besenyei Bogi kiesése után pacsizott egyet a legyőzőjével, utána a másik három csapattárssal, de senkitől nem kapott egy jó szót, egy ölelést sem, holott az előző kiesőket rendre megsiratták a többiek.

„Nagyon sok a százegy nap, de nem sírok most. Nagyon szerettem a pályákat, szerettem versenyezni. Valami mindig hiányzott az életemből, hiányoztak a sikerek. Itt bajnokokat győztem le. Nagyon sokat változtam és tanultam önmagamról, a sportot pedig továbbra sem fogom abbahagyni" – mondta a kieső.

Az adás végén, a búcsúnál legalább Dave-től kapott egy ölelést, így távozott Bogi a játékból.