Úgy néztek rám, mintha valami szörny lennék - emlékezett a Jóbarátok sztárja

Critics' Choice Real TV Awards - Show GettyImageRank3 arts culture and entertainment
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JUNE 02: Lisa Kudrow speaks onstage during the Critics' Choice Real TV Awards at The Beverly Hilton Hotel on June 02, 2019 in Beverly Hills, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Phoebe-je, Lisa Kudrow először beszélt az édesanyja haláláról, amikor arról kérdezték, hogy számára mi volt a legnehezebb a karanténban.
Vágólapra másolva!

Lisa Kudrow a The Hollywood Reporternek mesélt arról, hogy miként telnek a napjai a világjárvány alatt, itt került szóba az is, hogy milyen nehéz döntést kellett meghoznia az édesanyja halála után.

Lisa Kudrow Forrás: AFP/2019 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A színésznő anyja február végén halt meg, amikor komolyabb korlátozások még nem voltak az Egyesült Államokban, a járvány azonban már jelen volt, Kudrow ezért úgy döntött, senkinek nem engedi, hogy megölelje a temetésen a részvétnyilvánításkor – főleg az után, hogy végig a kórházban volt az anyjával.

"Néhányan megértették, mások viszont úgy néztek rám, mintha valami szörny lennék... De legalább a temetést meg tudtuk még tartani" – mondta a színésznő, aki egyébként is eléggé fél a vírustól, egyből ideges lesz, ha egy kicsit fáj a torka, vagy épp köhögnie kell.

Lisa Kudrow új sorozatában, a Space Force-ban, a főszereplő Steve Carell-lel Forrás: Netflix

Az interjúban természetesen a várva várt Jóbarátok-találkozóról is szó esett, Kudrow elmondta – amit korábban a produkció főnöke is –, hogy kivárják, amíg biztonságos lesz a helyzet: semmiképp sem forgatnának virtuálisan, hisz a beszélgetésüknek pont az lesz a lényege, hogy annyi év után újra egy légtérben legyen mind a hat főszereplő.

Kudrow családfakutató műsoránál, a Who Do You Think You Are?-nál is hasonló a helyzet, hiszen az pedig egy utazós széria, az adott hírességeket a helyszínen szembesítik azzal, hogy miként éltek az őseik. A színésznővel mindenesetre hamarosan indul a Space Force című vígjátéksorozat, abban legalább biztosan láthatjuk.