Balázs Andrea sok mindent átértékelt az otthoni karanténban

Balázs Andi
Vágólapra másolva!
Balázs Andrea és párja március óta otthon vannak, ebben az időszakban pedig jobban odafigyeltek egymásra, és újra bebizonyosodott számukra, hogy nagyon jó párost alkotnak.
Vágólapra másolva!

A színésznő többek közt arról mesélt a Borsnak, hogy sok mindent átértékelt a bezártságban, és vannak olyan szokásai, melyeket meg szeretne tartani a későbbiekben is.

"A párommal, Gáborral, újra felfedeztük, hogy milyen fantasztikus helyen élünk. Zöld, kert, kutyák, szabadság, madárcsicsergés, szamóca, diófa. Hatalmas mosollyal az arcomon megyek ki, hogy milyen szerencsés vagyok. A másik, hogy sokat spórolunk. Csak akkor mozdulunk ki heti egyszer, ha nagyon kell. Ezért jobban beosztjuk azt az élelmiszert, ami itthon van. Milyen husi van a mélyhűtőben? Milyen köret lehet a maradék egy répából? Ezt tartani fogom karantén után is, életem végéig" - mondta.

Forrás: Balázs Andi/Instagram

"Sokkal jobban odafigyelünk egymásra Gáborral, jobban igénylem, hogy elmondjam neki minden dolgomat. Ezt tartani szeretném, nem maradhat el arra való hivatkozással, hogy ma sok volt a munka" - tért ki a párkapcsolatára is. "Bebizonyosodott, hogy nem véletlenül élünk együtt tizennyolc éve.

A karantén mit sem változtatott. Sőt, olyan jó este összebújni a kanapén, és megnézni egy krimit a takaró alól" - tette hozzá.