Madár Vera: Nagyon örülünk, hogy ilyen biztonságban tudunk forgatni

Madár Veronika
Vágólapra másolva!
Közel két hónapot töltött otthon Madár Vera, aki már nagyon várta, hogy folytatódjon a Jóban Rosszban forgatása. A színésznő nagyon elővigyázatos volt, amikor boltba kellett mennie, fokozottan figyelt az édesanyjára, és teljes biztonságban érzi magát a stúdióban is, amit speciális légfertőtlenítővel tisztítanak meg a szakemberek - többek közt ezekről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Hogy teltek az elmúlt hetek a karanténban?

Nagyon komolyan vettük a korlátozást, a szabályokat, közel két hónapig csak a legszükségesebb esetekben hagytuk el az otthonunkat.

a táskámban különböző fertőtlenítő eszközökkel. Ilyenkor nemcsak magunknak, hanem édesanyámnak is bevásároltam, ami kellett, de csak az udvarig mentem. Ha esett, ha fújt, csak a kertben találkoztunk. Kihozott egy papírdobozt, abba pakoltam át fertőtlenítés után, amiket neki vittem. Betartottunk mindent, amit lehetett, hogy anyu is biztonságban legyen.

Forrás: Madár Veronika

Mivel töltötte a szabadidőt?

Az ember megpróbálja a negatív, rossz dolgokból a jót kihozni. Sok olyan dolgot csinálhattam, amire idő szűke miatt nem volt lehetőség, például többet olvastam, többet tudtam foglalkozni a testmozgással. A férjem home office-ban dolgozott, de többet tudtunk beszélgetni napközben, mint korábban, előkerült a társasjáték, közösen néztünk filmeket, programokat csináltunk a kertben. Megpróbáltuk a jót látni ebben a helyzetben, úgy érzem, ez sikerült. Sok más kollégám nevében is mondhatom, hogy már rég pihentünk ennyit.

Van esetleg olyan dolog, amit megtanult ebben az időszakban?

Azt gondolom, hogy ezt az időszakot fel lehetett használni arra, hogy az ember lelkileg is megújuljon, és rájöjjön arra, hogy nem a világtól kell várni a változást, hanem nekünk, önmagunknak is meg kell változnunk.

Forrás: Madár Veronika/Instagram

A napokban újra forgat a Jóban Rosszban stábjával. Milyen volt a visszatérés?

Nagyon komoly biztonsági előírások vannak. Amikor belépünk az épületbe, egy fertőtlenítővel átitatott tálcába kell belelépni, ami megtisztítja a cipőnk talpát, majd egy szenzoros kézfertőtlenítő alá kell tartani a kezünket - így léphetünk be az előtérbe. Mindenki kap új textilmaszkot a portán, ahol plexilapot is felszereltek, hogy még jobban védjük egymást. Jóval kevesebb emberrel találkozunk, kisebb létszámúak lettek az öltözők is, mint egyébként.

Forrás: Madár Veronika/Instagram

A forgatás hogy zajlik, mennyire fura az új helyzet?

A kamerapróbákon még maszkban vagyunk, csak az éles felvételen vesszük le, de különösebben nem furcsa, megszoktuk már az elmúlt hetekben, hogy így élünk. Mindenkinél van kéznél fertőtlenítő, ezeket többször használjuk, de az épületben is ki vannak helyezve több helyen, így bármikor tudjuk ezeket használni. Volt egy nagyon kedves felajánlás,

Nagyon érdekes dolog volt, mintha egy ködgéppel rohangáltak volna, közben pedig részletesen elmesélték, hogy működik a gépezet. A forgatóstáb tagjai végig védőfelszerelésben dolgoznak, ami bizonyára kényelmetlen számunkra, de a cél szentesíti az eszközt. Jó hangulatban telt az első nap, és nagyon örülünk, hogy végre láttuk egymást, és hogy ekkora biztonságban együtt tudunk dolgozni ebben a helyzetben.