Meg akartak vesztegetni egy sztárt, hogy elárulja a sorozata végét

Seinfeld 1997-1998 Color Comedy Eye Contact Gallery Group Horizontal Indoor NBCU Photo Bank NUP_100189 Portrait Season 9 Select Smiling Studio SEINFELD -- Season 9 -- Pictured: (l-r) Michael Richards as Cosmo Kramer, Jason Alexander as George Costanza, Ju
SEINFELD -- Season 9 -- Pictured: (l-r) Michael Richards as Cosmo Kramer, Jason Alexander as George Costanza, Julia Louis-Dreyfus as Elaine Benes, Jerry Seinfeld as Jerry Seinfeld (Photo by Andrew Eccles/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Seinfeld egyik főszereplője, Jason Alexander elmesélte, hogy annak idején pénzt kínáltak neki, ha előre elmondja, mi történik a fináléban.
Vágólapra másolva!

A Seinfeld a maga idejében óriási siker volt az Egyesült Államokban, kilenc évadot ért meg 1989 és 1998 között, a finálét átlagban 76,3 millió amerikai figyelte – míg például a Jóbarátok utolsó része "csak" 52,5 millió amerikait érdekelt.

A Seinfeld csapata, balról jobbra: Michael Richards, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus és Jerry Seinfeld Forrás: NBC

A Seinfeld két sztárja, Julia Louis-Dreyfus és Jason Alexander egy friss videochatben elevenítették fel, hogy annak idején milyen felhajtás volt a finálé körül: Louis-Dreyfus például arra emlékezett, hogy magas fallal vették körül a forgatási helyszínt, hogy a lesifotósok semmilyen szögből ne lássanak rá.

Alexander közben elmesélte, hogy akkoriban még a saját sajtósa is pénzt ajánlott neki, ha előre kiszivárogtat valamit az utolsó rész történéseiből. "Remélem, kirúgtad" – mondta Louis-Dreyfus, mire Alexander így válaszolt: "Nem, fizetésemelést adtam neki". A teljes beszélgetést megnézheti itt: