Szexjelenetek, amiket nagyon megbántak a filmsztárok

2020.05.23. 22:36

Jason Biggs – Amerikai pite

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz

Az Amerikai pite tele volt kínos képsorokkal, a főszereplő Biggs azonban utólag csak egyet emelt ki, amit ma már nem forgatna le. A társadalmi környezet jelentősen megváltozott, lehet, hogy már nem is nagyon lehetne egy filmbe olyan jelenetet betenni, mint azt, amikor Jim és a haverjai a webkamerán keresztül, titokban figyelték, hogy Nadia miként vetkőzik a fiú szobájában. Biggs ma már kifejezetten zavarba ejtőnek érzi ezt a részt, de más dolgokon is változtatna, ha most zajlana a forgatás, hisz a tinédzserek is teljesen mások most, mint húsz évvel ezelőtt.

Salma Hayek – Frida

Forrás: WireImage/©Karwai Tang/Karwai Tang

A mexikói színésznő öt éven át küzdött, hogy filmre vigye a szintén mexikói festőnő, Frida Kahlo életét, az ötletet végül Harvey Weinstein stúdiója, a Miramax fogadta be. Hayek elmondása szerint az idén 23 év börtönre ítélt producer őt is elkezdte zaklatni, miközben egyre idegesebb lett, hogy a színésznő nemcsak a közeledését, de a szakmai ötleteit is visszautasította – végül állítólag azt mondta, kell egy leszbikus jelenet, amelyben Hayek és egy másik színésznő is teljesen meztelen, különben nem lesz semmi a filmből. Akkor már ötödik hete tartott a forgatás, Hayek pedig úgy érezte, muszáj belemennie, de - ezt állítja - előtte alig tudta abbahagyni a sírást.

Roger Moore – Halálvágta

Forrás: Collection Christophel/© Eon Productions/Eon Productions

Moore az utolsó James Bond-filmje idején már 57 éves volt, a szerepe szerint azonban jóval fiatalabb nőkkel feküdt le, a Halálvágtá-ban épp a húsz évvel fiatalabb Grace Jonesszal. A színészt állítólag zavarta a nagy korkülönbség, ráadásul a szexjelenet felvétele előtt össze is vesztek a színésznővel: Jones túl hangosan hallgatott zenét az öltözőjében, amitől Moore nem tudott pihenni, így átment, és megkérte a kolléganőjét, hogy halkítsa le. Jones nem tett egyből eleget a kérésének, mire Moore olyan ideges lett, hogy egy széket is a falhoz vágott – aztán ilyen idegállapotban állt neki a közös munkának is. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő