Magyar sztárok, akik különleges hobbit választottak

Liptai Claudia, Pintér Adrienn Ada, Hódi Pamela, Kolozsi Kilián
Vágólapra másolva!
A Németországban élő Ada egy ideje makramézni tanul, az otthoni karanténban is jobban megy így az ideje, alkotásait pedig meg is mutatta a rajongóknak. Som-Balogh Edina már régóta nagyon szeret festeni, de Liptai Claudia is mesélt már arról, hogy szívesen ragad ecsetet, ha van szabadideje, és nagy szenvedélye a puzzle is. Oszvald Marika szeret kertészkedni, gyomlálni, Kolozsi Kilián barkácsol, Hódi Pamela pedig a kislányával szokott kézműveskedni.
Vágólapra másolva!

Ada

A VIVA TV egykori műsorvezetője már nem próbál meg minden nap görcsösen csinálni valami hasznosat, de nemrég elárulta, hogy gyakran makramézik a karanténban. A makramézás alapvetően egy egyszerű, különféle csomókból álló technika, mellyel többféle dísz és használati tárgy is készíthető. A csomózást sokat kell gyakorolni, ehhez ma már többféle videó, könyv elérhető. Nemrég egy videóban Ada a saját alkotását is megmutatta.

Som-Balogh Edina

A szépségkirálynő azt mondja, jó kézügyessége van, évek óta fest, és szeret mindig új technikákkal kísérletezni. "Mint mindenki, én is úgy kezdtem, hogy mások műveit utánoztam, abból ugyanis sokat lehet tanulni. Egy ideje persze már saját képeket is festek, de bevallom, még nem igazán találtam meg a saját stílusomat. Kísérletezgetek, most éppen akrilra álltam az oljafestékről és a tájképek után absztraktot készítek" - árulta el nemrég.

A hobbi nem újkeletű, már gyerekként nagyon szeretett rajzolni, tiniként pedig egy felnőtt csoportban tanult grafikákat készíteni és élő modelleket is festett.

Liptai Claudia

A műsorvezető tavaly árulta el egy posztban, hogy mindig is nagyon szeretett festeni, a mai napig szívesen ragad ecsetet ő is. "Hosszú idő után újra van kedvem festeni. Lehet, hogy nem sokan tudjátok, de én grafikusnak készültem, és képző szakra jártam. Aztán azt már tudjátok, nem ez lett a szakmám. De a mai napig ha leülök a vászon elé, egy másik világba repülök. Adjatok magatoknak ti is időt arra, amit annyira szerettek, hogy abbahagyni nehezebb mint elkezdeni!" - írta akkor.

Azóta az is kiderült róla, hogy régi, nagy szenvedélye a kirakózás, a karantén első napjaiban otthon nekiállt egy 1000 darabos képnek.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!