Magyar sztárok, akik teljesen egyedül vannak az otthoni karanténban

Magyar sztárok, akik teljesen egyedül vannak az otthoni karanténban, Orosz Barbara, Zimány Linda, Király Linda
Orosz Barbara, Zimány Linda, Király Linda
Vágólapra másolva!
Nincsenek könnyű helyzetben azok, akik a járvány miatt egyedül töltik otthonaikban az idejük jelentős részét, de több olyan ismert, magyar nőt is találni, akik igyekeznek ezt az időszakot kihasználni, és pár nélkül is feltalálják magukat a karanténban. Király Linda sokat edz, meditál, és egy különleges fotósorozatot is készített magáról, Orosz Barbara még dolgozni jár, de emellett csak kisebb sétákra hagyja el a lakását, Keresztes Ildikó pedig bekészített egy nagy adag könyvet, amit mindenképp el szeretne olvasni.
Vágólapra másolva!

Zimány Linda

A modell teljesen egyedül tölti a heteket otthon, és bár nagyon szeret utazni, így is feltalálja magát. A rajongóinak gyakran megmutatja, miket csinál otthon, hogyan edz, jógázik, sőt, a párnás Instagram-kihívásba is beszállt - félmeztlenül itt lehet megnézni. A napokban elárulta, hogy az önkéntes karanténban még arra is rávette magát, hogy regisztráljon egy online társkeresőre.

"Nekem nem olyan könnyű ismerkedni, mint másoknak, mivel ismert vagyok. Először úgy gondoltam, felesleges lenne próbálkoznom, de aztán rájöttem, hogy

Gyorsan kiderülne az igazság" - mesélte. Végül nem fogadták el a regisztrációját, így nem tudta megcsinálni a profilját, de nem szomorkodik emiatt. "Nem kell ezt erőltetnem, nem így fogom megtalálni az igazit" - mondta.

Király Linda

Az énekesnő társa a kiskutyája az önkéntes karanténban, szerint ez az időszak nem az ismerkedésről szól. "Konkrétan az egész világ megállt, amire senki sem tudott felkészülni, szóval

De nem kesergek emiatt, mert hiszem, hogy mindennek eljön a maga ideje. A kiskutyámmal, Sevennel jól megvagyunk kettecskén" - árulta el nemrég.

Sokat meditál, olvas, rendszeresen edz otthon és a zenével is foglalkozik, de nagyon hiányzik neki a készülődés, az öltözkedés - ezért döntött úgy, hogy több napon át szépen felöltözik, sminkel, és megörökíti magát elegáns szettekben házimunka közben. "Tíz másodpercem van, és ugrálok át az ágyon, a kanapén, hogy meglegyen a kép, de feldob és úgy látom másokat is megnevettetek ezzel. Azt gondolom, bármennyire szörnyű ez a helyezt, időt ad arra, hogy kicsit átértékeljük az emberi kapcsolatainkat, rájöjjünk mi is az igazán fontos" - mondta.

Orosz Barbara

A Mokka műsorvezetője nagyjából egy hónapja vallott arról, hogy sok udvarlója van, több randevúja is volt a közelmúltban, de továbbra is szingli, egyelőre nem találta meg az igazit. Közösségi oldalán gyakran mesél arról, miket érez a járványhelyzet miatt.

"Napok óta nem voltam kint.. Most leszaladtam bevásárolni és egy gyors sétára, természetesen egyedül. Jézus, mennyire hiányzott ez már. Minden nap pilatesezem, meg leviszem a szemetet, de a hosszú sétáimra és a gyönyörű Budapestem látványára, a kedenc éttermeimre, a város lüktetésére, a napfényre, a Dunára olyan gyötrően vágyakozom. Őrület, hogy mindjárt itt a nyár, és csak úgy elfut nélkülünk a tavasz. Alig talàlkoztam emberekkel az utcán. És siettem haza, mintha űznének" - írta a napokban.

Lapozzon, és nézze meg a többieket is!