Egy éve józan Heather Locklear

(FILE) Actress Heather Locklear Arrested TNT's 25th Anniversary Party - Arrivals GettyImageRank3
FILE - 26 FEBRUARY 2018: Actress Heather Locklear was arrested for suspicion of domestic violence and assault on an officer in Ventura County. BEVERLY HILLS, CA - JULY 24: Actress Heather Locklear attends TNT's 25th Anniversary Party at The Beverly Hilton Hotel on July 24, 2013 in Beverly Hills, California. Angela Weiss/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Heather Locklear egy éve józan, egy barátja mesélt arról, hogy mivel tölti az idejét mostanság.
Vágólapra másolva!

A Melrose Place egykori sztárja, Heather Locklear az Instagramon ünnepelt, egy Maya Angelou-idézettel közölte, hogy már egy éve nem iszik, nem drogozik, teljesen józan:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hugs will come later! 1 year sober today!!!

Heather Locklear (@heatherlocklear) által megosztott bejegyzés,

Közben Locklear egy barátja a People magazinnak mesélt arról, hogy a színésznő valóban nagyon jól van, jól is néz ki, megtalálta a helyét az életben.

Kertészkedik, nagy sétákat tesz és főz, sőt a főzésnek szinte megszállottja lett, a lánya mellett sokszor idős szüleinek – 91 éves apjának és alig fiatalabb anyjának – is jut az ételből.

Heather Locklear Forrás: AFP/2013 Getty Images/Angela Weiss

Locklear egy időben sorozatos balhéi miatt került csak az újságok címlapjára: letartóztatták, öngyilkos akart lenni, többször megjárta a rehabot és a pszichiátriát.