Curtisnek elvonási tünetei vannak az önkéntes karanténban

Curtis
Vágólapra másolva!
Curtisnek nagyon hiányoznak a fellépések, felszedett pár kilót is az önkéntes karantén alatt. Mesélt arról, hogy hogyan érzi magát mostanában.
Vágólapra másolva!

Curtis öt hete önkéntes karanténban van a családjával, ez idő alatt pedig némileg a külseje is megváltozott, erről posztolt az Instagramon a napokban:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

karantén előtt és karantén alatt ...

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

"Több mint egy hónapja elzárva élünk, nyilván ez azért meglátszik az emberen. Karantén előtt mondhatni, hogy egy fess, fitt fiatalember voltam, most meg, mint egy jóllakott ovis, akire ráférne egy fodrász" – mondta az énekes a Borsnak a bejegyzésről.

Curtis a lapnak arról is beszélt, hogy mennyire hiányoznak neki a koncertek: "Elvonási tüneteim vannak, de végre nem másra, hanem a színpadra és a közönség szeretetére értem. Nagy szívfájdalmam, hogy közeleg a május, és a nyárindító nagy bulink Petivel (Majkával – a szerk.) a Budapest Parkban elég kilátástalannak tűnik."

Curtis és a felesége, Kriszta Forrás: Curtis / Instagram

A rapper addig is a családjával tölti az időt: "Krisztivel a négy évünk alatt nemigen volt olyan, hogy ennyit tudtunk volna együtt lenni idehaza, és bevallom, nem unatkozunk. Egy kisfiúval mindig van teendő, és nagyon élvezem. Mindenből kiveszem a részem, amiből csak kiveheti egy apuka a gyermeke körüli teendőkben. Persze nem mondom, hogy mindig minden idilli, és hogy a bezártság során nem akad nézeteltérésünk Krisztivel, de ez így kerek. És amúgy is megtanultam jó ideje, hogy mindig a nőnek van igaza" – mondta még arról, hogy miként telik számára az önkéntes karantén.