A járvány amerikai gócpontjából üzent az egykori megasztáros énekesnő

HIEN
Vágólapra másolva!
New Yorkból jelentkezett Hien, aki videójában arról mesélt, hogy milyen az élet most az amerikai gócpontban, és hogy érzi magát a karanténban.
Vágólapra másolva!

"Egy rövid helyzetjelentés innen, New Yorkból. Tegnap először egy hónap után elmentem bevásárolni, mert az összes online supermarket, website túl volt terhelve. Magát a karantént egyébként jól viselem, szeretem a lakótársamat, egy csomó zenét írok... Nyilván az egy hónap karantén alatt azért vannak rosszabb és jobb napjaim is. Az elmúlt pár napban, megmondom őszintén, többet aggodalmaskodtam" - kezdte videójában az énekesnő.

"Az elmúlt időben, ahogy ti is látjátok azt a hírekben, New York vált a járvány legparább helyévé. Ma 77 ezer emberről tudunk, aki koronapozitív ebben a városban. (...)

Konkrétan már egy háttérzajjá vált az elmúlt napokban. Nem akarom, hogy ez a videó úgy jöjjön le, hogy én itt észt osztok, mert nyilván aluledukált vagyok a témában, nem vagyok orvos, viszont ha már pár ember elgondolkodik azon, amit most szeretnék mondani, akkor már megérte" - üzente a magyar rajongóknak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

HIEN (@hien999) által megosztott bejegyzés,

"Mindannyian észre kellett, hogy vegyük, hogy az internet attól hangos, hogy maradjunk otthon, #stayhome, #maradjotthon, maradj otthon, maradj otthon... De ettől függetlenül különböző ismerőseimtől hallom otthonról, hogy még mindig vannak csomóan, akik összejárnak, és ugyanúgy társasági életet élnek. Én értem, hogy Magyarországon még nem olyan durva a helyzet, de nagyon dühítő ezeket hallani.

És főként azért, mert az én szeretteimnek az életét veszélyeztetik ezzel. Nem csak az én szeretteimét, mindenkiét. Úgyhogy szeretnék csak pár szót szólni ezekhez az emberekhez.

és egy csomó fiatalban ez az attitűd, hogy 'Ahh, én fiatal vagyok, én úgyis túlélem, rám nem fog hatni a korona, bla, bla, bla', de hogy ez nem rólad szól. Ez nem rólad szól, hanem azokról az emberekről, akik az életüket veszíthetik emiatt. Ha belegondolsz, a nagyszüleinket háborúba hívták, nekünk az a feladatunk, hogy maradjunk otthon, és egész nap a kanapén netflixezzünk. Ha belegondolunk, azért ez annyira nem nehéz.

"Imádkozom, hogy Magyarország ne kerüljön olyan helyzetbe, mint ami itt van.

Úgyhogy a borzalom láttán, ami itt folyik, meg Olaszországban, meg Spanyolországban, próbáljunk meg ebből tanulni és előzzétek meg, hogy otthon is olyan helyzet legyen, olyan helyzetté váljon a dolog, mint ami itt van" - mondta.