Gordon Ramsay öt gyereke állandóan éhes az önkéntes karanténban

The Grand Tasting At Vegas Uncork'd by Bon Appétit GettyImageRank2 celebrities
LAS VEGAS, NEVADA - MAY 10: Chef and television personality Gordon Ramsay attends the 13th annual Vegas Uncork'd by Bon Appetit Grand Tasting event presented by the Las Vegas Convention and Visitors Authority at Caesars Palace on May 10, 2019 in Las Vegas, Nevada. Ethan Miller/Getty Images for Vegas Uncorkd by Bon Appétit/AFP
Vágólapra másolva!
Gordon Ramsay azt mondja, hogy életében nem dolgozott annyit, mint az önkéntes karanténban, az öt gyereke ugyanis állandóan éhes. Megállás nélkül főznie kell a tengerparti birtokukon, ahová bezárkóztak.
Vágólapra másolva!

Gordon Ramsay a Capital FM rádióműsorában beszélt arról, hogy miként éli meg a bezártságot, a járvány miatt önkéntes karantént – amit egyébként nem a legrosszabb helyen tölt, Cornwallban van ugyanis a családjával, 4 millió fontot érő tengerparti birtokukon.

A sztárszakács ennek ellenére nem érzi túl jól magát, öt "éhenkórász" gyereke rendesen megdolgoztatja. "Minden nap ugyanaz. Én vagyok az ügyeletes konyhás fiú, halálra dolgozom magam. Többet főztem az elmúlt tíz napban, mint az elmúlt tíz évben a karrierem során" – mondta.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Ethan Miller

"Amint felkelek, elmegyek a helyi henteshez, húst venni a vacsorához, majd amint hazaérek, állhatok neki a reggelinek. Ahogy azzal végzek, már újra a sütő felett görnyedek az ebéd miatt" – részletezte.

Ramsay-nek öt gyereket kell etetnie, akik közül a legidősebb 21 éves, a legfiatalabb pedig a napokban volt egyéves.