A koronavírus miatt elmarad Jolly és Suzy válópere

suzy jolly
Vágólapra másolva!
Jolly és Suzy válóperi tárgyalása áprilisban lett volna, de a járvány miatt elmarad.
Vágólapra másolva!

Régóta nem él együtt, de még házas Tarcsi Zoltán és Királyvári Zsuzsanna. "Zavar, hogyne zavarna, már régen túl kéne lennünk a váláson! Január elején adtam be a keresetet, és nem értem, mi tartott annyi ideig, hogy csak április 14-re tűzték ki az első tárgyalást, ráadásul most az is elmarad.

Suzy időnként a fejemhez vágja, még ő a feleségem, ami hivatalosan igaz ugyan, de a gyakorlatban már több mint egy éve nem" - mondta a Blikknek a zenész.

Forrás: Instagram/Jolly Official

Jolly állítja, szeretett volna peren kívül megegyezni a vagyoni kérdésben, de Suzy az ajánlatánál többet akart. Elismeri: őrlődik emiatt, ráadásul a bezártság és a munkája elvesztése is idegesíti.

Suzynak ugyan nincsen új kapcsolata, de ő is szeretne túl lenni a váláson. "Engem is zavar, hogy elmarad a válóper, persze megértem a helyzetet. Igyekeztem a kis családi gofrizóban anyagi hátteret teremteni, hogy eltarthassam magam és a kislányomat.

Zsuzsika elsős, most egész nap itthon tanulok vele. Kitűnő mindenből, de sok az anyag, most tanul írni, olvasni, számolni. Eddig besegített édesanyám is, de most nem veszélyeztetjük a szüleimet" - mesélte.