Elbúcsúztak a nézőktől a Mintaapák szereplői

Mintaapák
Vágólapra másolva!
A Mintaapák 97 epizód után kényszerű pihenőre tért, ugyanis a koronavírus-járvány miatt le kellett állítani a forgatásokat. Egyelőre nem tudni, mikor folytatódik a TV2 sorozata, a színészek az utolsó epizód után a közösségi oldalaikon búcsúztak el egy időre a nézőktől.
Vágólapra másolva!

Kovács Patrícia egy Linda nevű óvónőt alakít a sorozatban, ő egy szeptemberi képpel búcsúzott el egy időre a karakterétől.

"A Mintaapák első forgatási napján, szeptember 2-án készítettem ezt a képet a díszletben, és meg is osztottam azzal a felkiáltással, hogy 'sokat fogok ezen az ajtón benyitni az elkövetkező hónapokban'... A járvány miatt le kellett állni a forgatással, nem tudjuk mit hoz a jövő. Ma láthatjátok az utolsó epizódot. Amint kiderül, hogy felvesszük-e fonalat... jelentkezem az infókkal" - írta péntek este az oldalán.

Kuna Kata egy kiskutyás képpel búcsúzott: "Drágáim! Ma este egy kis szünetre megy a Mintaapák, vele együtt Emma és Smirgli is pihen egy picit. Remélem, hogy hamarosan újból találkozhatunk a tévé képernyőn is! Köszönöm, hogy ennyien itt vagytok!" - írta.

Polyák Lilla sorozatbeli férjével köszönt el a nézőktől: "Nagyon szerettem ezt az elmúlt fél évet... Csodásakat veszekedtünk sorozatbeli férjemmel, Fenyő Ivánnal, köszönöm! Egy időre búcsúzik a Mintaapák, de remélem, nem végleg! Én azt kívánom magunknak és nektek, hogy legyen még lehetőségünk sokat 'veszekedni'!" - írta bejegyzésében.

Az ügyvédet alakító Klem Viktor is posztolt a sorozatról: "A Mintaapák Szabija is elbúcsúzik egy időre. Nagyon köszönöm a sok szeretetet, amit küldtetek szeptember óta" - írta.

"Ma este láthatjátok utoljára a Mintaapák sorozatunkat, egy időre sajnos le kellett állni a forgatással, egyelőre nem tudni, mikor folytathatjuk. Így most megosztom veletek az elmúlt hét forgatási hónap legszebb pillanatait" - áll Gáspárfalvi Dorka bejegyzésében, aki sok kulisszák mögötti képet és videót mutatott a rajongóinak az Instagramján.