Újdonságokkal indítja a tavaszt a gyerektévé

Vágólapra másolva!
Újdonságokkal és régi kedvencekkel várja a Kiwi TV a gyerekeket. Két új sikersorozatot is nézhetnek a csatornán április 6-tól.
Vágólapra másolva!

Először lesz látható magyar televízió csatornán április 6-tól hétköznaponként 17 órától a Rev & Roll kanadai-kínai animációs sorozat. "A 8 éves Rev és legjobb barátja, Rumble mindig készen állnak a nagy kalandra. Szülővárosukban mindenkinek van saját négykerekű haverja, de Rev nagy ötleteivel és Rumble teherautó-erejével ketten együtt minden nap új kihívással találják szembe magukat. Hol Rev családjának segítenek a tanyán, hol bringáznak a városban, vagy csak gurulnak a környező vadonban" - áll az ismertetőben.

Rev & Roll Rev & Roll

A csatorna másik újdonsága a Rubi Szivárványiában című sorozat minden hétköznap 16 órától. Rubi jószívű kislány, minden barátja számíthat rá. Kedvenc játékmacija Csoki, akinek egy piros kis rubint szív van a mellkasára tűzve. Ha ez a szív pirosan kezd világítani, akkor Rubi nyomban elindul Szivárványiába, egy varázslatos mesevilágba, ahol mindig segít az ott élő játékokon.

Törpikék, Óz és társaik

A sorozatrajongó gyerekek a régi kedvenceket is figyelemmel követhetik: április 6-tól minden hétköznap 20 órától két órán át a Hupikék törpikék lesz képernyőn, 15-16 óráig az Óz varázslatos birodalmában című mesét adja a csatorna, 13 órától a Grizzy és a Lemmingek, hétvégén pedig 15.30-kor a Mása meséi megy majd a Kiwi TV-n.

A korán kelő kicsik már reggel 5 órától nézhetik a kedvenc meséiket: az Eperke és barátaival, az Eperke legújabb kalandjaival, a Magyar népmesékkel, valamint a Gorcsok és Gumblikkal ébredezhetnek. A népszerű reggeli retro mesék szintén képernyőn maradnak hétvégenként: 6 órától Babar és Badou, 7 órától Nils Horgelson és 8 órától Lassie.

Este hattól filmek jönnek

Április 6. és 19. között minden nap 18 órától animációs filmekkel várja a Kiwi TV a gyerekeket. Vetítik többek között a Hókirálynő mindhárom részét, a Csimpilótákat, a Robotokat, a Túl a sövényent, A császár új ruháját, a Flipper és barátait, A Vad galambokat, de sokak kedvencét, a Hamupipőkét és a Maja, a méhecskét is műsorra tűzi a Kiwi.