Istenes László: Két éve állnak dobozokban a szeretett dolgaink

Istenes László
Istenes László ad interjút a TV2 székházában 2017 október 10-én
Vágólapra másolva!
A Mokka műsorvezetője évek óta albérletben él a családjával, a saját házba költözés egyelőre elég távolinak tűnik számukra ebben a nehéz időszakban.
Vágólapra másolva!

Istenes Lászlóék régóta tervezték az építkezést, mielőtt belevágtak, de a járvány miatt most biztosan tovább tartanak majd a munkálatok, mint gondolták. "Évekig terveztük, rengeteg munka, energia van benne, és végül is azt hiszem, sikerült a legjobb időszakban belevágnunk... ja, nem! Nem részletezem. Aki hozzánk hasonlóan, most van benne az úgy is tudja... másnak meg van most más feladata, gondja, baja, története" - írta oldalán.

"Mi sem így terveztük 2020-at. Két éve albérletben lakunk, két éve állnak dobozokban raktározva szeretett dolgaink... amivel nincs nagy baj,

Szóval ebben a hangulatban, ilyen körülmények között építkezni.... hagyjuk! Mindezek ellenére próbáljuk továbbra is mindig félig teletölteni a poharat, és megtalálni a számunkra fontos és boldog pillanatokat. Számomra ez is egy ilyen, amikor hazamennek a házunkon dolgozó szakemberek, és kijövök kicsit ide a nyers falak közé kitisztítani, rendezni a gondolataimat. Szeretem... bár egyelőre még több a kérdés, mint a válasz, de idővel ez az arány biztosan változik majd" - áll őj bejegyzésében.