Élvezi a karantént a Trónok harca terhes sztárja - videó

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION Film Industry Vanity Fair Oscar Party Oscar Party Vanity Fair
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 24: Joe Jonas (L) and Sophie Turner attend the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California. Dia Dipasupil/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Trónok harca Sansája, Sophie Turner arról mesélt, hogy a számára nagyon könnyen telik az önkéntes karantén, hiszen ha tehetné, amúgy is egész nap otthon maradna.
Vágólapra másolva!

Sophie Turner videón jelentkezett be Conan O'Brien otthonról forgatott show-jában, ott mesélt arról, hogy miként telnek a napjaik a férjével, Joe Jonasszal a karanténban.

"Teljes biztonságban vagyok, nagyon bezárkóztunk. Még szeretem is. Ha tehetném, amúgy is itthon maradnék egész nap, szóval számomra ez ideális" – mondta a színésznő, aki azért naponta egyszer elhagyja a házat, hogy megsétáltassa a kutyáját.

Sophie Turner a férjével, Joe Jonasszal Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil

Élvezi a karanténban, hogy nem kell felöltöznie, és bármikor ihatna – amit valószínűleg csak a terhessége miatt nem tesz meg, inkább a férjét, Joe Jonast itatja.

Az énekes egyébként korántsem viseli annyira jól a bezártságot, mivel a feleségével ellentétben igazi társasági ember, neki inkább olyan, mintha börtönben lenne: DJ-zéssel foglalja el magát, az Instagramon élőben közvetíti a szettjeit, miközben Turner töltögeti neki a tequilát. A teljes beszélgetést megnézheti itt: