Ma este egy időre eltűnik a Mintaapák, egy magyar reality váltja

Polyák Lilla, Mintaapák
Vágólapra másolva!
A 97. rész után pihenőre megy a sorozat.
Vágólapra másolva!

A Mintaapák 97 epizód után kényszerű pihenőre tér, ugyanis a koronavírus-járvány miatt le kellett állítani a forgatásokat – így hiába volt alapanyag, megfelelő mennyiségű forgatókönyv és remek nézettség, a stáb nem folytathatta a munkát, biztonsági okokból. Amint javul a helyzet, folytatja a TV2 a sorozatot, jó eséllyel ősszel már új részeket is láthatnak a nézők.

TV2

A csatorna közlése szerint a Mintaapák nézettsége a sorozat történetében rekordmagasságokat ért el márciusban. A sorozat eddigi 10 legnézettebb epizódja a 18-59-es és a 18-49-es korcsoportban is a márciusi részek közül került ki. A legmagasabb közönségarányt mindkét célcsoportban a március 12-i adás hozta: 18-59-en 17,9 százalékos, 18-49-en 19,7 százalékos részesedést ért el.

TV2

Pénteken tehát búcsúznak Szabolcs, Janó, Linda, Emma és a többiek, hétfőn pedig - a mindennapjainkat meghatározó helyzetnek megfelelően – egy olyan reality indul a TV2-n, amelyben orvosok, ismert színészek, zenészek mutatják meg, hogy élnek ezekben a napokban. Bővebben itt olvashat róla.