Völgyi Zsuzsit sok szakmabeli megkörnyékezte, soha nem engedett

Völgyi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Április 1-jén este 10-kor a Life TV-n Völgyi Zsuzsi, Kabai Laci és Somorjai Ilona, azaz „Miss Bee" lesznek Szulák Andrea vendégei a Nyugi! Köztünk marad című talkshow-ban.
Vágólapra másolva!

Völgyi Zsuzsi a forgatáson elmesélte, hogy tipikusan aggódó anya: mivel kislánya nagyon mozgékony, minden egyes mozdulatát figyelnie kell, és folyamatosan aggódik miatta.

Sosem volt zenész barátja, ugyanis egyszer megfogadta, hogy őt szakmán belül soha senki nem fogja megkapni, és ezt be is tartotta. Rózsafüzére van, az a szerencsehozó kabalája. Mindig mindenhova elviszi magával, különösen, ha egy hosszabb útra indul. Szerinte az a legidegesítőbb, ha a párunk nem figyel ránk. Nem szokott hazudni, úgyis minden hazugság kiderül, vélekedett.

Völgyi Zsuzsi Life TV

Egy sztorit is elmesélt: egyszer annyira jót és hosszan mulatott Korfun, hogy másnap édesanyjával nem tudta élvezni a fakultatív kirándulást, mert állandóan elaludt.

Kabai Laci az Irigy Hónalmirigyből lehet ismerős, ő is adomázott a felvételen: évekkel ezelőtt bűnözők csempészték át a határon Szerbiába, mert a zenésznek lejárt az útlevele, viszont a koncertet már nem lehetett lemondani.

Somorjai Ilona, Miss Bee a talkshow-ban elmesélte, hogy régen volt egy szerencseköve, de a babonákban épp fordítva hisz: neki a fekete macska és a péntek 13 is szerencsét hoz. Fellépések után van, hogy megáll a parkolóban az autóval, és alszik a kocsiban egy kicsit, mert annyira fáradt, hogy képtelen felmenni a lakásába.

Egy régi sztori szerint a Bestiák fellépésen kettészakadt a nadrágja, de szerencsére gyorsan megoldotta egy barátja ingét a derekára tudta kötni.