Indul az Egyenlítő Home Office az Ozone TV-n

Vágólapra másolva!
Az állandóságot jelenteni az Ozone TV részéről az Egyenlítő, az ország egyik legkedveltebb tudományos műsora, amiben a világ és Magyarország legaktuálisabb problémáiról, híreiről, eseményeiről láthatunk tudományos és környezetvédelmi beszélgetéseket.
Vágólapra másolva!

Önkéntes karanténból minden hétköznap 17.00 és 23.00-kor friss adásokkal jelentkezik a műsor, amelynek a címét is a helyzethez igazították: Egyenlítő Home Office. A környezetvédelmi témákon kívül természetesen nagy hangsúlyt kap a COVID-19, és tesznek egy próbát, hogy a koronavírust ne csak a napi hírek oldaláról közelítsék meg, hanem tudományosan, egy szélesebb spektrumban.

„Mi az Ozone TV-n eléggé régóta foglalkozunk például olyan dolgokkal is, mint a világjárványok. Az a fura, hogy bármennyire tudtam, hogy realitás lehet, mégis valahogy mindig a jövőben gondoltam rá. Aztán jött a koronavírus-járvány, konkrétan máról-holnapra.

De nem sokáig sokkolódhattam, mert az Egyenlítő, ez a napi tudományos, ismeretterjesztő beszélgetős műsor most talán szükségesebb, mint valaha. Ezért beköltözött a stúdió a nappalimba és folytatjuk tovább. Mert Egyenlítő akkor is lesz, amikor a vírus már sehol" – mondta Bárány Róbert műsorvezető.

Rideg Richárd műsorvezető elmondta, hogy furcsa volt reggelente kerülgetni félálomban a stúdiólámpákat és a kamerát. „Aztán az ember megszokja az új helyzetet és ma már teljesen természetesnek tűnik, hogy igen, itthonról dolgozunk. Igen itt van a technika a nappaliban, de hol lenne máshol, ha nem hagyhatjuk el a lakást? Márpedig nekünk, főleg

és informálnunk kell az embereket a kialakult helyzetről, helyzetekről, legyen az a COVID-19 vagy éppen az, hogy milyen gyorsan képes regenerálódni a természet, ha az ember egyet visszalép."

Egyenlítő Home Office premier: április 2-án 17 órakor az Ozone TV-n.