Még két tévécsatorna lesz ingyenes sok magyar otthonban

Scooby-Doo
Vágólapra másolva!
A Cartoon Network és a Boomerang csatorna négy nagy kábelszolgáltatónál, a Vodafone-nál, a Tarr Kft.-nél, a PR-Telecomnál, az M7 Group előfizetőinél kódolatlanul elérhető lesz.
Vágólapra másolva!

A kódolatlan időszakra számos országos premierrel készül a két csatorna. A Cartoon Network áprilisban mutatja be a Metropolis szuperhőslányairól szóló DC Super Hero Girls új részeit, emellett az erdei kalandokkal teli Vadócok is új epizódokkal folytatódik - írta a DTV News.

Scooby-Doo

A Boomerangon tavaly debütált a klasszikus Scoody-Doo újabb kalandjai sorozatot idéző Scooby-Doo és (sz)társai, amelyben a Rejtély Rt. – az 1972-es szériához hasonlóan – sztárvendégekkel együtt old meg kísérteties ügyeket.

A Cartoon Network elkötelezett a gyerekek egészsége iránt, ezért a járványhelyzet idejére elkészítette azt a félperces szpotot, amelyben legnépszerűbb rajzfilmhősei a gyerekek nyelvén mutatják meg, milyen higiéniás szabályokat kell betartani a fertőzés elkerülése végett. Itt a videó:

Eredeti cikkünkben a Magyar Telekom is szerepelt a kapott információk alapján, de a médiavállalat még nem nyitotta meg a csatornákat. Ez áprilisban megtörténik majd, de pontos dátum még nincs.