A Trónok harca sztárjával vacsorázhat egy tucat rajongó

Emilia Clarke a Trónok harcában
Vágólapra másolva!
A Trónok harca Daeneryse, Emilia Clarke jótékonysági akciót indított a járvány miatt, az adományozók közül tizenketten pedig egy virtuális vacsorán is részt vehetnek a színésznővel.
Vágólapra másolva!

Tizenkét rajongó egy vacsorát tölthet el Emilia Clarke-kal, persze a jelenlegi helyzet miatt csak virtuálisan, webkamerán keresztül.

Emilia Clarke a Trónok harcában Forrás: HBO

"Együtt főzünk, majd együtt megesszük. Közben egy csomó dologról beszélgetünk – az elszigeteltségről és a félelemről vagy csak vicces videókról. Az az igazság, hogy én nem igazán tudok főzni, úgyhogy mindenképp jó móka lesz" – mondta a színésznő egy videóban az Instagramon:

Ahhoz, hogy az ember a tizenkét szerencsés közé kerülhessen, csak adakoznia kell valamennyit Clarke jótékonysági szervezetének, a SameYou-nak, amely alapból az agyi sérültek rehabilitációját segíti, most azt szeretné elérni, hogy otthoni ápolással kórházi ágyakat tudjanak felszabadítani a koronavírusos betegek számára.

A színésznő 250 ezer fontot szeretne összegyűjteni erre a célra, a vacsorát azonban nem feltétlenül a legnagyobb összeget adományozók nyerik, hisz sorsolás útján fog eldőlni.