A National Geographic népszerű sorozata is csúszik a járvány miatt

Cynthia Erivo as Aretha Franklin in National Geographic's GENIUS: ARETHA. (National Geographic/Richard DuCree)
Cynthia Erivo as Aretha Franklin in National Geographic's GENIUS: ARETHA. (National Geographic/Richard DuCree)
Vágólapra másolva!
Elhalasztották a premierjét a Géniusz harmadik, Aretha Franklinről szóló évadjának, miután a forgatást már korábban leállították a világjárvány miatt.
Vágólapra másolva!

A National Geographic zseniket bemutató sorozata, a Géniusz Einstein és Picasso után Aretha Franklint idézi meg a harmadik évadban, erre azonban még várni kell, hisz a premier dátumát elhalasztották a világjárvány miatt.

Az új etap a Memorial Dayen, vagyis az Emlékezet napján debütált volna, ami idén május 25-re esik az Egyesült Államokban – a forgatást azonban már korábban leállították a koronavírus terjedése miatt, és máig nem tudták folytatni, így május 25-ig biztosan készülnek el a végső verzióval.

Cynthia Erivo mint Aretha Franklin a Géniuszban Forrás: National Geographic

A csúszás a széria Emmy-szereplését is veszélyezteti – már ha a szeptemberi Emmy-gálát nem halasztják –, a díjra ugyanis csak május 31-ig bemutatott produkciókat lehet nevezni a jelenlegi szabályozás szerint.

A Géniusz: Aretha-ban a legendás énekesnőt A kívülálló-ban is látott Cynthia Erivo játssza, mellette többek között Courtney B. Vance, David Cross, Malcolm Barrett, Pauletta Washington és Patrice Covington lesz látható.