Marsi Anikó Dominikáról üzent

Inertjú Marsi Anikó TV2 Tények televíziós műsorvezető újságíró
Vágólapra másolva!
A TV2-n, a Tények Pluszban jelentkezett be, a gyerekekkel kinn maradt Dominikán.
Vágólapra másolva!

Harminc napra lezárták Dominikát, így az Exatlon kiesői sem jöhetnek haza, kinn ragadtak a szigeten. Így járt Marsi Anikó, aki férjét, Palik Lászlót, a sportreality műsorvezetőjét ment meglátogatni. Rövid bejelentkezésében Marsi Anikó elmondta, hogy jól van, de hiányoznak neki a nézők. „Elvagyunk, megvagyunk, pont ugyanúgy, ahogy az emberek a világ más pontján" - üzente.

Marsi Anikó Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A gyerekek is otthon tanulnak, a digitális oktatásban pedig mindegy, hogy Budapesten vagy más országban vannak-e. „Néha nem is olyan egyszerű, mint gondoltam" – mondta Marsi Anikó a közös tanulásról. Bejelentkezéskor épp magyar karfiollevest tervezett főzni, és nagy örömmel konstatálta, hogy van nokedliszaggató - nem hitte volna, hogy ilyesmit talál Dominikán. Mint mesélte, életrecepteket gyűjt, és egyedül vagy a gyerekekkel főz, amíg férje a tévéműsor felvételén van.

Mint írtuk, a magyar stáb teljes biztonságban van egy elzárt területen, amelyet fegyveres őrök védenek. Az Exatlon minden szereplője tud a járványról – részletek itt.