Végre elkezdte nézni a Jóbarátokat az egyik sztárja

Courteney Cox mint Monica a Jóbarátokban
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Monicája, Courteney Cox elhatározta, hogy az önkéntes karantén alatt végignézi klasszikus sorozatát, ha már olyan sok ember szereti.
Vágólapra másolva!

"Igazán jó" – értékelte a Jóbarátok első szezonját Courteney Cox, aki az önkéntes karantén alatt kezdett bele a sorozatba, kíváncsi rá, hogy miért lehet nagy hatással ma is az emberekre.

A színésznő azért is vágott bele a tíz évad végignézésébe, mert rossz a memóriája, inkább csak a hangulatra emlékszik, konkrét jelenetekre, epizódokra nem – így folyton alulmarad a rajongókkal szemben a Jóbarátok-kal kapcsolatos kvízekben, amiket műsorvezetők, showmanek találnak ki.

Courteney Cox mint Monica a Jóbarátokban Forrás: NBC

Nem volt ez másként Jimmy Kimmel otthonról felvett show-jában sem, ahol a Coxszal való videochatbe egy idő után bekapcsolódott a műsorvezető unokatestvére, Anthony is, aki 5-0-ra megverte a színésznőt egy rögtönzött vetélkedőben.

Cox a műsorban arról is beszámolt, hogy a számára lassan két hete tart az önkéntes karantén, és hirtelen azt sem tudta, milyen nap van – pedig amúgy a hétvégéket jobban viseli, hétköznap válik idegesebbé, amikor egyébként járna-kelne a városban. A színésznő a kamráját és a hűtőjét is megmutatta, nagyjából 7.50-nél kezdődik vele a beszélgetés, előtte Kimmel monológját hallhatjuk: