Egy plázában, a földön feküdt Gömöri András Máté

Vágólapra másolva!
Dobó Ági, Gömöri András Máté és Vágó Zsuzsi lesznek Szulák Andrea vendégei a Nyugi! Köztünk marad-ban, a Life TV-n, este tízkor.
Vágólapra másolva!

"Borzasztóan lobbanékony és heves vagyok" – mondta Gömöri András Máté a talkshow felvételén. Elmesélte, hogy legutóbb magában ordibált egy üres házban. „Lilla és a gyerekek a legnagyobb kritikusaim. Ők merik a szemembe megmondani az igazat" – árulta el a színész.

Forrás: Origo

Egy felettébb furcsa szokásról is beszámolt: ha párjával, Polyák Lillával összevesznek, akkor le kell hasalniuk a földre, a szőnyegre, ez kötelező. A pláza közepén is él ez a szabály, egyszer Münchenben sikerült egy bevásárlóközpont közepén egy szőnyeget találnia.

Forrás: Life TV

Máté szülei sosem láthatták a színpadon őt: "Emiatt a tapsrendnél, ha látok a közönségben két egymás melletti üres helyet, akkor mindig azt hiszem, hogy ők jöttek el megnézni engem."

Vágó Zsuzsi elárulta, kinek a szava számít. "Apukám nagyon kritikus. Ha megnéz a színházban, akkor rögtön elemez. Régen nagyon nagy hatással volt rám az apukám, nagyon tudott befolyásolni is." Bővebben este 10-kor, a Life TV-n.