A Family Guy is reagált a járványra

Stewie és Brian a Family Guyban
Vágólapra másolva!
Sokakhoz hasonlóan a Family Guy alkotója, Seth MacFarlane is otthon maradt a járvány miatt: most egy rendhagyó podcast adással jelentkezett, amelyben Stewie és Brian elemzik a jelenlegi helyzetet. Hallgassa meg!
Vágólapra másolva!

Seth MacFarlane az Instagramra tett ki egy közel ötperces videót, pontosabban egy hanganyagot, amihez készített egy új rajzot, a Family Guy két szereplőjét, Stewie-t és Briant láthatjuk rajta maszkban, mikrofonok előtt:

Miután az önkéntes karanténban Stewie már minden fellelhető játékkal játszott, kitalálja, hogy készítsenek podcastot, aminél szerinte nincs is egyszerűbb, csak épp az aktuális témákról kell beszélgetni. Hogy Katy Perry terhes? Vagy hogy Tom Brady Floridába ment? – kérdezik, ezután jutnak csak el a koronavírusig.

Később Brian belekezd John Lennontól az Imagine-be – erre a videóra reagálva –, majd arra az esetre is adnak tippeket, ha a felhalmozók miatt nem jutottunk volna vécépapírhoz. "Ha van egy nyakkendőd, akkor van vécépapírod is" – véli Stewie, de nem ez az egyetlen javaslat.

Stewie és Brian a Family Guyban Forrás: Fox

Pár tanács után Peter is bejelentkezik, aki Loisszal a spanyol partoknál ragadt egy kirándulóhajón, majd Quagmire-rel is váltanak pár szót, aki épp egy thai masszázs miatt merészkedett ki a házából. A végén még a "who" kérdőszó, illetve a WHO (mint Egészségügyi Világszervezet) azonos hangalakjából akad egy kis félreértés, Brian pedig köhögni kezd, így el is búcsúznak.