Kárpáti Rebeka megmutatta, mivel telnek otthon a napjaik

2020.03.25. 14:53

A Jóban Rosszban egykori színésznője önkéntes karanténba vonult új párjával, és most azt is elárulta, hogy mivel telnek otthon a napjaik.

"Több napja nem volt poszt, és most nem takarózhatok azzal, hogy olyan sok teendőm volt, hiszen már egy jó ideje itthon vagyok én is, a kutyasétát, boltot, gyógyszertárat leszámítva. Azt hiszem, valamelyest újraélem a gyerekkorom, hiszen utoljára kb. 13 évesen töltöttem el naphosszakat a THE SIMS éppen aktuális szériájával, valamint akkor fordult elő gyakran az is, hogy este végkimerülésben és véreres szemekkel feküdtem be az ágyba, miután kinyírtam Marrakesh legforgalmasabb piacának erődjében található, veszedelmes maffiafőnökét, aki éppen merényletre készült... persze ezt is csak a HITMAN-ben" - kezdte bejegyzését képei mellett.

Mint írja, eleinte kicsit bűntudata volt, hogy 25 évesen játszik, de megváltozott a véleménye. "Mára átadtam magamat a lazításnak, és beletörődtem, hogy ennek most van itt az ideje. Merthogy most itthon maradni menő. Ha tehetitek, kérlek, ti se mozduljatok ki otthonról. Segítsük egymást! Ha pedig mindenképpen ki kell mozdulnotok, csak maszk, kesztyű és/vagy fertőtlenítővel tegyétek" - javasolta.

TOVÁBBI CIKKEK