Nézze meg, hogyan küzd a túlélésért a Trónok harca sztárja!

2020.03.24. 13:25

A Trónok harca Sansája, Sophie Turner a Survive című sorozatban tér vissza a képernyőre, de két másik produkcióhoz is érkezett előzetes.

Sophie Turner a Survive című projekttel tér vissza a sorozatok világába: egy repülőgép-baleset két túlélőjéből játssza az egyiket, aki egy férfival (Corey Hawkins) ragad egy elhagyatott hegyen, és az elemek mellett a saját démonjaival is meg kell küzdenie. A történet alapjául Alex Morel azonos című regénye szolgál, nézzen bele, hogy mire számíthat a tévés feldolgozásban:

Miután a legtöbb sorozat forgatása leállt a világjárvány miatt, új előzeteseket is alig kapunk mostanában, két frisset azonban tudunk még mutatni.

Szintén a Quibire, kifejezetten okostelefonra készült a #FreeRayshawn, amelyben a rendőrség egy iraki veteránt (Stephan James) szorít sarokba a házában, egy tapasztalt tárgyaló (Laurence Fishburne) pedig megpróbálja kibogozni a szálakat. A Quibi tartalmaiból itt ajánlottunk egy tucatot, a #FreeRayshawn-ba itt nézhet bele:

A Hulu is kiadott egy teasert a The Great című, Nagy Katalinról szóló vígjátéksorozatához, amelyben a címszerepet Elle Fanning játssza, mellette többek között Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee és Charity Wakefield is megjelenik – nézzen bele ebbe is:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK