Kulcsár Edina gyereke a 88 éves ükanyjával videótelefonál

Kulcsár Edina és Csuti
Vágólapra másolva!
Akik követik Kulcsár Edináék életét az Instagramon, jól tudják, hogy nagyon sokat találkoznak a dédmamájával. A kialakult járványügyi helyzet miatt jelenleg elmaradnak a személyes találkozók, viszont online tartják a kapcsolatot, gyakran videótelefonálnak egymással.
Vágólapra másolva!

Az egykori szépségkirálynő egy fénykép mellett számolt be arról, hogyan beszélgetnek mostanában a hamarosan 89 éves mamával.

"Ez a kép hirtelen semmitmondó lehet, de ha jobban megnézitek, és figyelembe vesszük a jelenlegi helyzetet, akkor szerintem sokat elárul az önzetlen szeretetről, odafigyelésről és a fegyelmezettségről. A mamám (dédim) éppen videóhívás keretén belül próbál unokázni.

Pontosabban egyik nap integettem neki a kocsiból, amikor maszkot vittünk neki, ő pedig az ablaknál állt" - írta Kulcsár Edina.

"Ő nagyon is büszke a korára, így le merem írni. Májusban fogja tölteni a 89. életévét. Nagyon sok tapasztalat van a háta mögött, rengeteg nehéz időszakkal, köztük a II. világháborúval, de ő nem próbál kibúvókat találni arra, hogy kimenjen az utcára (feleslegesen).

Szerencsére nagyon jó állapotban van mind fizikálisan mind mentálisan" - számolt be oldalán. Arról is írt posztjában, hogy a dédmama nehezen viseli a bezártságot, szívesen sétálgatna a jó időben, de vigyáz magára és a környezetében élőkre.

"Ti is próbáljatok meg minél többet beszélgetni a szüleitekkel, nagyszüleitekkel, mert éreztetni kell velük, hogy fontosak számotokra. Ne hagyjuk őket magukra. Ha azt érzik, hogy fontosak, akkor ők is tenni szeretnének majd azért, hogy megőrizzék az egészségüket, és minél hamarabb véget érjen ez a rémálom" - zárta a sorokat.