Két új szereplővel tér vissza a Feleségek luxuskivitelben

köllő babett
Vágólapra másolva!
Április 20-án 21 órakor érkezik a legújabb évad, amely a korábbiaktól eltérő módon, négy másfél órás epizódból áll majd.
Vágólapra másolva!

A Feleségek luxuskivitelben az amerikai Real Housewives magyar verziója: az első, a The Real Housewives of Orange County 2006-ban került képernyőre az USA-ban, utána sok verzió követte. Itthon ez a műsor hozta vissza a médiába Csősz Bogit, tette ismertté a bulvárban Köllő Babettet és Vasvári Vivient, akik azóta sokat szerepelnek a lapokban.

Köllő Babett instagram

A Viasat3 közlése szerint a sorrendben utolsó rész abban is különleges lesz, hogy a forgatás időszakában kialakult egészségügyi körülményekre reagálva a társadalmi felelősségvállalás témakörét helyezi a középpontba. „Bár a műsor elsődleges célja, hogy megmutassa a hölgyek szórakoztató, gyakran polgárpukkasztó életét, közben fontos hangsúlyozni, hogy státuszuknak köszönhetően számos jótékonysági kezdeményezést támogatnak" – írták.

Vasvári Vivien Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Köllő Babett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien mellett Molnár Nikolett és Nagy Noémi fényűző életét is megismerheti a néző.