Újabb tévécsatorna lett ingyenes

FERENC pápa
Róma, 2020. március 15. A Vatikáni Híradó által közreadott képen Ferenc pápa feszület előtt imádkozik a római San Marcello al Corso-templomban 2020. március 15-én, az új koronavírus-járvány idején. A Krisztus-szobrot az 1552-es pestisjárvány idején körbehordozták Rómában, mert gyógyító erőt tulajdonítottak neki. Olaszországban 1809-re emelkedett az új típusú koronavírus halálos áldozatainak száma, a diagnosztizált fertőzöttek száma 24 747-re nőtt. MTI/AP
Vágólapra másolva!
Az Antenna Hungária Zrt. és a BonumTV Kh. Np. Kft. megállapodása alapján 2020. április 14-ig a BONUM katolikus televízió minden MinDigTV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető, valamint a mindiGO TV előfizetők részére ingyenesen hozzáférhető lesz.
Vágólapra másolva!

A BONUM, az EWTN katolikus világhálózat tagjaként 10 éve van jelen a magyar szolgálatotoknál, célja a lelki feltöltődés és információ biztosítása nézői számára. A magyar katolikus televízió programja 2015. február 1-jétől került be a MinDig TV Extra Alapcsomag kínálatába.

Forrás: MTI/AP/Vatikáni Híradó/-

A kódolatlan időszakba beleesik a Húsvét is, ezért a csatorna élőben, magyar nyelven, tolmácsok és szakértők közreműködésével közvetíti Ferenc pápa húsvéti programjait, szentmiséit. A BonumTV nézői magyar nyelven hallgathatják meg Ferenc pápa húsvét vasárnapi beszédét és áldását is. Emellett folyamatosan frissülő, népszerű tartalmak kerülnek majd a videotárba is.