Két veseátültetés után a koronavírus miatt aggódik egy színésznő

Tv Sztárok, Sarah Hyland
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 10: Actress Sarah Hyland attends InStyle and Warner Bros. 73rd Annual Golden Globe Awards Post-Party at The Beverly Hilton Hotel on January 10, 2016 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Modern család színésznője, Sarah Hyland az átlagnál jobban aggódik a koronavírus terjedése miatt, miután korábban két transzplantáción is átesett.
Vágólapra másolva!

Sarah Hyland a Brad Behavior című podcastben és egy, a The Sun oldalán még megnézhető Instagram-sztoriban arról beszélt, hogy aggódik a világjárvány miatt, hisz transzplantáltként rá különösen veszélyes a koronavírus.

Sarah Hyland Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

A színésznő ugyanis 2012-ben és 2017-ben is új vesét kapott, az immunrendszerét ezért mesterségesen gyengítették, az átlagembernél nehezebben küzd meg a betegségekkel.

A koronavírus terjedése miatt jórészt otthon van, csak az orvosaival találkozik, de akkor maszkot és kesztyűt visel – azt mondta, hajlamos a pánikra, de a mostani helyzetben igyekszik nyugodt maradni.

Hyland vese diszpláziával született, ami azt jelenti, hogy nem fejlődött ki rendesen a veséje, így nem is működött megfelelően.