Egy jó hír érkezett a Trónok harca rajongóinak

"Game Of Thrones" Season 8 Premiere GettyImageRank2
NEW YORK, NEW YORK - APRIL 03: George R. R. Martin attends the "Game Of Thrones" Season 8 Premiere on April 03, 2019 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Trónok harca alapjául szolgáló regénysorozat írója, George R. R. Martin önkéntes karanténba vonult, reméli, hogy így végre be tudja fejezni A tél szelei-t is, amelyet már évek óta várnak a rajongók.
Vágólapra másolva!

A koronavírus terjedése miatt George R. R. Martin is lemondta minden programját, és Új-Mexikóban önkéntes karanténba vonult egy asszisztensével.

George R. R. Martin Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Az író a blogján a legújabb bejegyzésében azt írta, hogy az izoláció alatt több időt tölt Westerosban, mint a valóságban, mindennap dolgozik a Trónok harca alapjául szolgáló regénysorozat folytatásán, vagyis a The Winds of Winter, A tél szelei című hatodik köteten.

Martin a könyvből már 2010-ben megírt öt fejezetet, a rajongók gyakorlatilag azóta várják, hogy befejezze – a korábbinál azonban jóval lassabban haladt, ezért a Trónok harcá-t is alapanyag híján zárták le a forgatókönyvírók.