Sztárok, akik már megbánták, hogy tetoválást csináltattak

Pamela Anderson
Vágólapra másolva!
Bár sokan még abban a tudatban vannak, hogy a tetoválás egy életre szól, ma már megvannak a módszerek, ha meg akarunk válni egy-egy korábban kedvelt, aztán megbánt vagy megunt mintától. Pamela Anderson az ötvenhez közeledve szedette le legendás szögesdrót-tetkóját, sokan pedig volt párjuk emlékét fedték el.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson

A színésznő bal karján lévő tetoválása nagyon népszerű volt, sok nő utánozta világszerte, és ment el tetováltatni azért, hogy neki is legyen egy ugyanolyan. A Barb Wire című film kedvéért vállalta be, majd az ötvenedik születésnapjához közeledve úgy döntött, hogy megválik tőle.

2014 tájékán hónapokig járt lézeres kezelésre, hogy teljesen eltűnjön a minta, ami egyre kevésbé nézett ki jól a bőrén, előtte pedig a gyűrűsujján lévő Tommy feliratot is leszedték, mert nem akarta exe nevét viselni. Akkoriban elárulta azt is, hogy a hátán levő virágtól is meg akar szabadulni.

Justin Bieber

Az énekes imádja a tetoválásokat, szinte alig akad üres felület a testén, annyi mintát varratott már magára. Néhány éve mesélt ezek jelentőségéről, és akkor árulta el azt is, hogy a csuklóján látható angyalt megpróbálja teljesen eltünteni. "Ezen a tetováláson Selena Gomez látható angyalként" - mondta, és azt is elárulta, hogy exe arcát próbálta különféle árnyékolásokkal felismerhetetlenné tenni.

Kaley Cuoco

A színésznő az Instagramon számolt be arról néhány éve, hogy mindentől meg akar szabadulni, ami volt férjére emlékezteti, ez pedig a tetoválását is érinti. A hátát díszítette római számokkal az esküvői dátumuk, amit nem lézerrel, hanem egy nagyobb mintával takart el. "Ez a mély, jelentősségteljes, az életen is túlmutató jelentéssel bíró tintacsoda fedte el a korábbit" - így mutatta meg az új alkotást.

Lapozzon, és nézze meg a többieket is!