Justin Bieber elárulta, hogy melyik testrészét szereti a legjobban

Justin Bieber Storms MTVs Fresh Out Live and Makes a Superfans Dreams Come True GettyImageRank1 arts culture and entertainment bestof topix
NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 07: Justin Bieber appears onstage at MTVs Fresh Out Live on February 07, 2020 in New York City. Cindy Ord/Getty Images for MTV/AFP
Vágólapra másolva!
Justin Bieber egy sor fontos kérdésre válaszolt Ellen DeGeneresnek, többek között az is kiderült, hogy melyik testrészét szereti a legjobban, illetve, hogy miként becézi a felesége.
Vágólapra másolva!

Justin Bieber Ellen DeGeneres vendége volt, és a Burning Questions, vagyis Égető kérdések nevű játékban válaszolt sok mindenre: először az derült ki, hogy a felesége, Hailey Baldwin nem igazán volt oda az énekes nemrégiben még látott bajuszkájáért, ő maga azonban reméli, hogy hamar visszanövesztheti.

Justin Bieber bajusszal Forrás: AFP/2020 Getty Images/Cindy Ord

Megtudtuk azt is, hogy Bieber kedvenc saját testrésze a feneke – ami szerinte a sok jégkorongozástól lett ilyen formás –, hogy a felesége "goo-goo"-nak becézi, és a legjobban talán az idegesíti, amikor Bieber énekelget a ház körül.

Arra a kérdésre, hogy hány gyereket terveznek, Bieber így reagált: "Hailey-től függ, hiszen az ő testéről van szó." A teljes beszélgetést itt tudja megnézni: