Rengeteg izgalmas sorozat érkezik a telefonra

Sophie Turner
Vágólapra másolva!
Áprilisban indul a Quibi nevű tartalomszolgáltató, amely kifejezetten okostelefonra gyárt tartalmakat a 25-35 éves korosztály számára, így a sorozataik is jórészt csak 7-10 perces epizódokból fognak állni. Ilyen formában érkeznek többek között Sophie Turner, Eva Longoria, John Travolta és Kiefer Sutherland új projektjei, Steven Spielberg pedig egy olyan horrorsorozattal állt elő, amelyet csak éjszaka lehet majd nézni.
Vágólapra másolva!

A tervek szerint április 6-án indul a Jeffrey Katzenberg által megálmodott Quibi, amelynek formai újításairól itt írtunk bővebben, most pedig arra is vetünk egy pillantást, hogy milyen tartalmakkal rukkol elő. A műfaji skála igen széles lesz, hírműsorok, talkshow-k, vetélkedők, realityk is helyet kapnak a kínálatban, de mi most csak a fikciós programokból, azok közül is az élőszereplős produkciókból válogattunk. Íme, egy tucat ígéretes projekt, a teljes kínálatról itt olvashat angolul.

50 State of Fright

Christina Ricci is benne lesz Forrás: Getty Images for AMAZON/Dimitrios Kambouris

Az annak idején az Evil Dead – Gonosz halott-tal berobbant Sam Raimi a producere a horrorantológiának, amelynek minden része más-más amerikai állam folklórjából vagy városi legendáiból mesél el egy rémisztő történetet. A főszereplők között olyanok lesznek, mint Christina Ricci, Rachel Brosnahan, Taissa Farmiga vagy Travis Fimmel.

Charlemagne

Újabb történelmi sorozaton dolgozik a Vikingek alkotója Forrás: History

A cím a legendás frank uralkodóra, Nagy Károlyra utal, az ő történelmi tetteiről és botrányos magánéletéről szól a sorozat. A készítő nem más, mint Michael Hirst, akinek a Vikingek-et is köszönhetjük, várhatóan hasonlóan látványos, akciódús szériát kapunk most is.

Die Hart

Kevin Hart itt önmaga fiktív verzióját játssza: a történet szerint elege lesz abból, hogy az akciófilmekben mindig a vicces untermant alakítja, szeretne ő maga is igazi akciósztárrá válni – ehhez azonban el kell végeznie egy tanfolyamot. A kurzust John Travolta megszállott karaktere tartja, a Trónok harcá-ban látott Nathalie Emmanuel pedig egy rivális diák lesz, aki nő létére igen magasra teszi a lécet, minden akciójelenetben tökéletesen helytáll.

Frat Boy Genius

Hasonló lesz, mint a Social Network Forrás: InterCom

A Social Network – A közösségi háló-hoz hasonló vállalkozásról van szó, csak épp itt nem a Facebook, hanem a Snapchat születését ismerhetjük meg. Félig fiktív sztori, a középpontban az alkalmazás alapítójának, Evan Spiegelnek egy osztálytársnője áll, akinek szintén voltak jó ötletei, de aztán a megvalósításnál egy férfi programozó lépett a helyébe.

The Fugitive

A hatvanas évekbeli sorozat, illetve az 1993-as film, A szökevény új verziója, amelyben a központi karakternek ezúttal egy Los Angeles-i bombatámadás alól kell tisztáznia magát, miközben nyomában van a rendőrség. A szökevényt a Narcos-ban látott Boyd Holbrook játssza, üldözője Kiefer Sutherland lesz.

Just One Drink

Laura Dern Forrás: WireImage/2020 Karwai Tang/Karwai Tang

A Pop, csajok satöbbi és az Egy fiúról szerzőjének, Nick Hornbynak az új vállalkozása, amelyben Laura Dern játssza a főszerepet. Az idén Oscar-díjjal jutalmazott színésznő egy csapost alakít, akihez minden részben más vendég érkezik más történettel, más problémával.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk hat új sorozatot!