Jóbarátok: Courteney Cox lelkesen mesélt a közelgő találkozóról

2020.02.27. 14:02

A Jóbarátok egykori Monicája, Courteney Cox mesélt a készülő produkcióról, amelyben együtt tűnik fel a hat régi főszereplő.

Mint arról beszámoltunk, újra összeáll a Jóbarátok csapata, az HBO Max készít egy dokumentumfilmes különkiadást, amelyben a vígjátéksorozat hat főszereplője, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry idézi fel az emlékeit.

JóbarátokForrás: NBC

Cox most a Hiking with Kevin című websorozatban mesélt a projektről, úgy tűnik, nagyon izgatott miatta: "Először leszünk mind együtt, egy szobában, hogy a sorozatról beszélgessünk, amit ráadásul lead az HBO Max, mindez nagyon izgalmas" – mondta.

"Egy örökkévalóságnak tűnt, nagyjából tizenöt év után ültünk le mind együtt vacsorázni, ami csak másodszorra történt meg, mióta vége lett a sorozatnak. Nagyon sokat nevettünk, szerintem az adásban is jól fogjuk érezni magunkat" – tette hozzá.

Courteney Cox újabbanForrás: AFP/2020 Getty Images/Jean Baptiste Lacroix

2016 februárjában, az All-Star Tribute to James Burrows című NBC-s különkiadásba már meghívták a Jóbarátok hat főszereplőjét együtt, Matthew Perry azonban akkor épp Londonban játszott, így csak öten tudtak elmenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK