Jóbarátok: Courteney Cox lelkesen mesélt a közelgő találkozóról

The Last Ship Opening Night Performance GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities bestof topix
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 22: Courteney Cox attends the The Last Ship Opening Night Performance on January 22, 2020 in Los Angeles, California. Jean Baptiste Lacroix/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Monicája, Courteney Cox mesélt a készülő produkcióról, amelyben együtt tűnik fel a hat régi főszereplő.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, újra összeáll a Jóbarátok csapata, az HBO Max készít egy dokumentumfilmes különkiadást, amelyben a vígjátéksorozat hat főszereplője, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry idézi fel az emlékeit.

Jóbarátok Forrás: NBC

Cox most a Hiking with Kevin című websorozatban mesélt a projektről, úgy tűnik, nagyon izgatott miatta: "Először leszünk mind együtt, egy szobában, hogy a sorozatról beszélgessünk, amit ráadásul lead az HBO Max, mindez nagyon izgalmas" – mondta.

"Egy örökkévalóságnak tűnt, nagyjából tizenöt év után ültünk le mind együtt vacsorázni, ami csak másodszorra történt meg, mióta vége lett a sorozatnak. Nagyon sokat nevettünk, szerintem az adásban is jól fogjuk érezni magunkat" – tette hozzá.

Courteney Cox újabban Forrás: AFP/2020 Getty Images/Jean Baptiste Lacroix

2016 februárjában, az All-Star Tribute to James Burrows című NBC-s különkiadásba már meghívták a Jóbarátok hat főszereplőjét együtt, Matthew Perry azonban akkor épp Londonban játszott, így csak öten tudtak elmenni.