Felkavaró videót tett ki az exatlonos versenyző

Exatlon első évad
Vágólapra másolva!
Az első évad nyertese, Huszti Kata köszöntötte Salander Dorinát születésnapja alkalmából.
Vágólapra másolva!

„Belőlem nagyon sok érzést, emléket hozott elő és remélem, téged sem érint rosszul, de ez egy fontos pillanata volt életünknek" – írta a videó mellé. „Nagyon rosszul esett, hogy kiestem a játékból, de azt még most is állítom, hogy a

Mivel már nem titok, így most elmondhatom: a visszaérkezésem utolsó pillanatáig nem tudtam, hogy visszamegyek játszani, és azt sem tudtam, hogy mi ennek az oka" – emlékezett Huszti Kata. Őt előbb kiejtette a csapattársa, aki később megsérült. Így került újra játékba Huszti, aki onnan már megállíthatatlan volt, meg is nyerte az évadot.

Exatlon első évad TV2

„Azt tudtam, hogy neked ez idő alatt volt a szülinapod és az volt az első gondolatom, hogy akkor viszek neked ajándékot! Nagy megdöbbenésemre ezt nem sikerült ott és akkor megvalósítanom, hiszen amikor beléptem újra az Exatlon világába, gyorsan megkaptam a választ a kérdéseimre: épp a te helyedre kerültem vissza" – írta. „Nem célom, hogy rossz emlékeket hozzák elő, de úgy éreztem, hogy ezt meg kell, hogy osszam, és el kell mondanom, hogy nagyoooon örülök, hogy megismertelek! Fantasztikus csaj vagy! Legyen csodás és vidám napod!" – folytatta.

Salander Dorina, aki ragyogó versenyző volt, de sérülés miatt nem juthatott el a végéig, már túllépett azon az időszakon: „Nem érint rosszul egyáltalán, ahogy mondod, ez a közös utunk része. Szívmelengető, valójában... Sikerült igazán meglepned, és örömet okoznod, nagyon köszönöm!" – válaszolta.