Hárommilliós szülinapi bulit szervezett gyerekeinek a magyar énekes

Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Tíz év különbséggel ugyanazon a napon született Bódi Csabi két gyereke, Rómeó és Lilien. A születésnapokat idén nagy bulival ünnepelték, bivalyból készült a gulyás, az eperbort Olaszországból hozták.
Vágólapra másolva!

Bódi Csabi és felesége, Gina azt akarta, hogy tökéletes legyen a születésnapi buli, így nagyon sokat készültek. Fellépett Nótár Mary, Emilio és Kis Grófo is, csaknem 60 vendéget hívtak a vacsorára.

"A családunk és a barátaink között sok zenész van, a hétvégén dolgoznak, ezért keddre tettük a bulit. Rómeó fiam a 11, Lilien lányom 1 éve született, február 14-én. Sokan kérdezik, hogy lehet ezt összehozni, erre csak azt tudom mondani, hogy Isten megsegített minket" - mondta a Borsnak.

"A partit közösen szerveztük Ginával, volt minden: a legdrágább whiskey-k, prémium vodkák, négyezer forintos borok, japán szilvapálinka, és hozattam eperbort Olaszországból. Körülbelül hárommillió forintot költöttünk el. Az ételekről is heteken át egyeztettem, a legkülönlegesebb fogás a vízibivaly gulyásleves volt" - árulta el.