Szente Vajk elárulta, hogy ki az új párja

Szente Vajk
Vágólapra másolva!
Szente Vajk és a korábban táncművészként dolgozó Tiborcz Fanni néhány hónapja találtak egymásra.
Vágólapra másolva!

"Évek óta ismerjük egymást, hiszen dolgoztunk már együtt, és bár mindig szimpatikusak voltunk egymásnak, beszélgetésen kívül soha nem volt több. Pár hónapja egy baráti összejövetelen viszont megváltozott minden, és megtettük az első lépést egymás felé. Azóta ismerkedünk, még az elején járunk a kapcsolatunknak" - mondta Szente Vajk.

Forrás: Szente Vajk / Instagram

"Ahogyan eddig sem, úgy ezután sem szeretnék a magánéletemmel szerepelni, szóval közös összebújós, tengerparti fotót tőlem hiába várnak. Ám titkolózni, bujkálni nem akarunk, mert nincs miért. Szeretném, ha kedvem tartja, akkor megfoghassam Fanni kezét az utcán, vagy bárhol, ne kelljen attól tartanom, hogy ki lát meg, vagy fotóz le minket" - tette hozzá a Blikknek.

Párjának jelenleh civil foglalkozása van, de korábban dolgoztak együtt. "Korábban táncművészként több TV2-s produkcióban is dolgoztam, és két darabban is, amit Vajk rendezett. (...) Egy-két hónapja egyre többet beszéltünk, majd átalakult a kapcsolatunk, bár még nagyon friss, kiegyensúlyozott életet élünk" - mondta Tiborcz Fanni.